Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2009, 19:45   #876
Litawor
Użytkownik Forum

Litawor's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth Pokaż post
i racja... skoro ktos ma inne zdanie na jakis temat to niech ta osoba udowadnia dlaczego.. mi sie wiele razy nie chce tlumaczyc bo po 1 tlumaczylem 95% kwestii nadal poruszanych juz wczesniej po pare razy... a po 2 jesli o czyms pisze to jestem tego pewien i (kolejny raz) nie chce mi sie tlumaczyc czegos co jest oczywiste, co w ogole nie powinno podlegac dyskusji i co bylo juz tlumaczone (patrz wyzej).
Chyba tylko Tobie się wydaje, że tłumaczyłeś, większość Twoich wypowiedzi polega właśnie na mówieniu, że coś jest oczywiste i że Ty nie będziesz tego "jeszcze raz" pisał, chociaż tak naprawdę nic na dany temat nie napisałeś.

A co do Twojej pewności - wierzę, że jesteś pewien. Tym gorzej, bo nie masz racji. Ja mogę podać źródła praktycznie do wszystkiego, co piszę, a Ty nawet nie chcesz powiedzieć, o co Ci chodzi. Teraz jest to moje słowo przeciwko Twojemu - to się nazywa merytoryczna dyskusja.

Cytuj:
a mam Ci podac dokladna liczbe moich postow?
Czytaj uważniej. Co mnie obchodzi liczba Twoich postów?

Cytuj:
ps: nie wiem czy jest sens spierania sie, bo nie spieramy sie o nic zwiazanego z tematem... przynajmniej juz teraz...
Spieramy się o sposób prowadzenia dyskusji, co właściwie dotyczy wszystkich tematów, włącznie z tym.
Litawor jest offline   Odpowiedz z Cytatem