Zobacz pojedynczy post
stary 14-03-2009, 20:11   #43
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu Pokaż post
Czy jak wypożyczę książkę z biblioteki to też ją "ukradnę"? No bo przecież przeczytałem, a nie zapłaciłem za nią. Więc o co chodzi?
To jest akurat beznadziejny przykład bo płacisz za bibliotekę ^^(chyba, że w szkole) To nie jest to samo, zrozum to. Autor wykupuje licencję na gre i zabrania kopiowania jej. Bmw wykupuje licencję na np. BMW Z3 i żadna firma go nie może skopiować, może zrobić podobny, ale nie taki sam model. Kopiując go popełniasz przestępstwo i można za to dostać grzywnę bądź iść za kratki. Masz dziwny tok rozumowania. Jeśli masz na coś licencję to inna osoba nie może tego skopiować. Np. firma namiotów wykupiła sobie licencję na namioty, które się same rozkładają i teraz żadna inna nie może zrobić u siebie tego samemu patentu..., dalej nie rozumiesz?
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem