Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2009, 19:24   #21
ogoorovsky
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 03 2009
Lokacja: Warmia

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Folgan
Profesja: Paladin
Poziom: 50
Skille: 73/55
Poziom mag.: 13
Domyślny

Z mojej perspektywy - czyli gracza, który niekoniecznie jest zwolennikiem płacenia za grę, oraz długiego przesiadywania nad tibią - tragedia, dlaczego ? bo tutaj się nic nie zmieni (dla kogoś takich jak ja), a dla graczy posiadających konto premium zwiększą(przyspieszą) się szanse zdobycia wyższego poziomu. To spowoduje (wg. mnie) istny tibijski "wyścig szczurów". Zatem pozostaje tylko zadać pytanie "kto pierwszy wbije 400 lvl w dwa miesiące", oraz "o ile zaniży się frekwencja w gimnazjach i technikach i liceach profilowanych ?". Czas pokaże.

P.S. Kwestią czasu jest całkowita eksterminacja darmowych kont. Rok, maksymalnie dwa lata. To tylko przyczyni się do większej liczby kradzieży w szkołach, gdyż patrząc na wskaźniki, kryzys gospodarczy może potrwać jeszcze nawet (!!) kilka lat, cena kona premium będzie wysoka, młodzież nie będzie miała innej możliwości jak zdobyć sobie konto premium (szczególnie gdy pozostanie możliwość gry tylko dla kont premium). Czarny scenariusz - ale wszystko na to wskazuje

P.S.no2. Jedynym pozytywem jaki dostrzegam, to pojawienie się statystyk i walka z nielegalnymi środkami (patrz boty). Chociaż cheater to taki chwast, którego nigdy się nie wytępi.
ogoorovsky jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.