Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2009, 19:30   #9071
Anas Kiro
Użytkownik Forum

Anas Kiro's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków

Imię: Anas Kiro
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
Domyślny

Szkoda ze ludzie od Ciebie nie twierdza tak samo Karol;p bo dostawaliscie 3ob pod rzad i zaczal bsp ogarniac bo wam nie szlo mozliwe ze sie zdarzylo ze wygraliscie jakis ob swoimi graczami ale od czasu kiedy bsp wtedy zaczal pomagac to nie przypominam sobie czegoś takiego;p.Ja asslickowalem hah parodia stary xP popatrz na polakow od Ciebie z gildi ale backstabberzy albo asslickerzy .Ta nie wywalczylismy nic zawsze dostawalismy w pale prawda prawda, ale do chuja niemow mi ze sie panosze i sie rzadze bo gdyby tak bylo to bysmy juz dawno zrobili poi service inq service i zgarneli w chuj hajsu za to tak samo pare osob by padlo wszystki co sie dzieje aktualnie na serwerze jest dogadywane miedzy nami a twoja gildia a to ze ty niemozesz scierpiec tego ze jestesmy free i juz chuja mozesz tutaj to niemoja wina naprawde.To dla takich jak my zeby pa na nas nie robili hahahahah i mowi to koles co pisze do mnie ,,no ide se jakies bohy posciagac z ludzi" wez sie ogarnij ja tez pierdole czasami glupoty dobrze o tym wiem ale ty tez nie jestes jakims bogiem co zawsze ma racje.