Zobacz pojedynczy post
stary 15-03-2009, 20:43   #25
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

A mi sie wcale nie podoba, choć nie należe do osób grających chuj wie ile ale jeśli płacimy za gre to jakim chujem nam w nia zabraniają grac poprzez stamine ? Ciekawe jak teraz ms/ed beda expic na wrl...goroma demy ? 2 sec to w sumie nie dużo da sie, questy typu inq? schodki gdzie trzeba wybijac z ue ? i co ktoś bedzie czekał 2 sec zeby 1 ue walnac ? to z 1k+ straconej many przecież ;d

Cytuj:
- Stamina; nigdy mi nie spadła poniżej 50. Powinni jeszcze bardziej zmniejszyć (jak dla mnie, ale wiem, że i tak tego nie zrobią, cieszę się, że chociaż tyle)
- 2 sek. opóźnienie; bardzo dobrze. Nie będzie już partyzanckiej metody up&down. Będzie trzeba pokombinować, czyli zwiększy się trudność.
- Niewidzialne potwory; również się cieszę, bo wyższy poziom trudności się przyda
- Licznik Doświadczenia; najlepsza rzecz. Wreszcie możemy obliczać ilość expa/h bez używania bota, czyli łamania zasad gry.
- Tydzień Podwójnego Expa; średnio, bo to psuje klimat RPG i wszyscy wyrywają sobie potwory na expowiskach, ale jak wcześniej wspomniałem, jeśli pobanują trochę w pierwszym dniu - będzie OK.
Typowe zachowanie debili którzy są zakochaniu w swojej opini, to że tobie nie spadła stamina nie znaczy że nie ma osób którym nie spadła up&down ? jaki ty masz lv ? nie chce sytuacji sprowadzać do niego ale trzeba bo w pewnym momencie jeśli nie grasz ek to chodzisz w takie miejsca w których metoda up/down jest przydatna...a zresztą ile razy jest frostów nalurowane pod wejścia w różnych cave ? po co krytykujesz coś co cie nie dotyczy?

Widze że na forum nadal panuje moda na pseudoznawców i krytyków którzy w co 2 poście piszą że nie graja od dawna, skoro nie gracie to po co komentujecie ? bo od tego jest forum ? skoro komentujecie dany temat to tylko dlatego że was interesuje, jak przestaliście grać w tibie to znaczy że was nie interesuje więc sranie na cipsoft na forum to czysta hipokryzja...nie podoba sie to nie grajcie, najlepiej pokażenie że zmiany są złe gdy bedziecie offline...
Jest to niesamowicie trudna i najbardziej żmudna do poprowadzenia postać. Waste ma prawie zawsze, gdy chce zapolować na coś mocniejszego od Dragona. W sumie nie mam ochoty ci w dalszym ciągu tłumaczyć i argumentować, z jakich powodów 95% MSów biernie narzeka na swój wybór, ponieważ mam dość powtarzania się...
Tiaaa ms to najsłabsza profesja

Ostatnio edytowany przez Regeusz - 15-03-2009 o 20:48.
Regeusz jest offline