Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karolek98
nie odpisze na to co teraz napisales, bo wszystko ujolem w poprzednim poscie
edit.
panie czeczeniec, poczytaj forum tibia.com czasami to zobaczysz kto z naszej gildi robil pa, i czy jest u nas dalej. poza tym gdyby mendill kazdego jebal za pa, to bysmy w dupie juz rok temu sie znalezli ;D
i nie 3/4 a 1/4 
|
dziekuje ze zwracasz sie do mnie per "pan" ;] bardzo milo z twojej strony bueheh xD
piszac tego posta mam otwarta strone i patrze na liste ludzi znajdujacych sie obecnie w troopersach i widze tu maksymalnie 20 osob ktore od bardzo bardzo dawna nie robily zadnego pa lub randomu a cala gildia w tej chwili nie liczy sobie zbyt wiele ludzi... czasy dd lub virtue gdzie gildia liczyla okolo 70 osob sie skonczyly ale proporcje byly podobne nie wmowisz mi ze 15~ osob z 70 robilo pa... bylo ich znacznie znacznie wiecej
a posty mendila na forum odnosnie pa byly zalosne.... z gory bylo wiadomo ze nie bedzie bil swoich ludzi a wlasciwie tylko oni mogli sobie pozwolic na random i sciaganie bohow z ludzi ale skoro chcial tak walczyc z pa to czemu mial utawiony na hotkey tekst o paymencie.... i tak sobie wybieral ludzi z who is online
anas prosze cie zamknij pizde bo zrobiles z siebie lidera prolackow a maja cie w dupie nie umiales powstrzymac jednego casima i nie padl tylko dlatego ze xene i synus wykazali sie odrobina inteligencji