Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2009, 17:43   #31
Regeusz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 260
Skille: 111/83
Poziom mag.: 27
Domyślny

Cytuj:
Po łatce grając 5h aby wrócić do full staminy trzeba będzie być wylogowanym 18h. Teraz powiedz mi czy 80% tibijskich graczy gra 5h dziennie?? Bo ja jakoś w to nie wierze.
to że ktoś jest wlogowany dłużej niż 5 godzin nie znaczy że przez cały czas expi, a stamina leci tylko podczas expa

Cytuj:
Nie. Nie bedzie mozna ich atakowac niczym.
Cytuj:
Nie uważacie, że niewidzialne kreatury powinny być niewidzialne dla wszystkich graczy? My tak uważamy. Dlatego też wraz z łatką dodamy prawdziwą niewidzialność potworom. Będzie to coś, co przede wszystkim zaszkodzi graczom, którzy oszukują przy eliminowaniu tych stworzeń. Nasz klient nie będzie mógł zawierać żadnych informacji dotyczących niewidzialnych kreatur. Nie będzie również możliwe namierzenie pociskami runicznymi tych potworów
.

Gdzie jest napisane że wogóle nic z tym nie bedzie można zrobic ? czyli co ktoś niby ma czekać 30 sec aż sie wrl pojawi ? na 100% bedzie można z czarów je zaatakować
Jest to niesamowicie trudna i najbardziej żmudna do poprowadzenia postać. Waste ma prawie zawsze, gdy chce zapolować na coś mocniejszego od Dragona. W sumie nie mam ochoty ci w dalszym ciągu tłumaczyć i argumentować, z jakich powodów 95% MSów biernie narzeka na swój wybór, ponieważ mam dość powtarzania się...
Tiaaa ms to najsłabsza profesja

Ostatnio edytowany przez Regeusz - 16-03-2009 o 17:46.
Regeusz jest offline