Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2005, 21:19   #1
Kebes
Użytkownik Forum

Kebes's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Czudec

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Celesta
Kebes ma numer GG 3527154
Domyślny Zniechęcony po 5 dniach...

Witam. Kilka godzin temu opuściłem Rook i udałem się do Carlin, ale to co mnie tam spotkało nieco zniechęciło mnie do dalszej gry. Mianowicie najważniejszym powodem jest tępienie takich jak ja (8... a raczej już 7lvl). Przykład: Gram i dzwoni tel. Ustawiłem się na poboczu drogi między drzewami żeby nikomu nie przeszkadzać i poszedłem odebrać. Wracam... połowa żyć, koło mnie stoi koleżka i we mnie wali. Z nicku Polak więc pytam:
Ja: Za co? On: Ops... Polska?? Ja: Tak On: Sorry, chodź uleczę cię. Podchodzę, a koleś mnie wtedy dobija. Pamiętam nick, ale nie chcę pisać. Inny przykład. Wchodzę do podziemi. Wybijam bugi, spidery itp. Otoczyło mnie 4 poison spidery. Wytłukłem je, ale zostało ok. 40/180HP. Myślę sobie: "Idę do świątyni, uleczy mnie ta babka"... Jak się pewnie domyślacie nie zdążyłem do świątyni. Utłukł mnie jakiś "pako" na 11lvl. Po tych dwóch śmierciach nie mam ani pieniędzy, ani broni, ani nawet głupiego plecaka (z wyposażeniem oczywiście). Niech ktoś mnie przekona, że warto mimo wszystko kontynuować zabawę postacią na 8lvl. Mi się już odechciewa... Dzięki, jeśli ktoś doczyta do tego momentu i skomentuje
Kebes jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.