Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2009, 22:05   #8010
Straznik Monopolowego
Użytkownik Forum

Straznik Monopolowego's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot Pokaż post
HAHA XD Nie wiem, po prostu nie mam zielonego pojęcia jak reagować na takie zachowania. Już więcej nie będę nigdy wchodził z wami w chociaż najmniejszą dyskusję, dziękuję za takie coś
Nie mam pojecia o co ci chodzi ale jezeli obiecujesz ze wiecej nie bedziesz sie udzielal w tym temacie to trzymam za slowo

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thomisson Pokaż post
Chłopcze, ja pamiętam jak razem z Calenem dyskutowaliśmy z Maggiciem o Chelsea, kiedy ta dystansowała MU i zdobywała Mistrzostwo Anglii, więc jak czegoś nie wiesz to nie szczekaj.
Przeciez ty masz 16-17 lat to do kogo ty chlopcze mowisz? A co do sezonowcow to przypomniam sobie temat "hattrick" w ktorym kiedys oboje sie sporo udzielalismy i jakos nie pamietam abys mial wtedy w podpisie jakis chujowy pasek MU albo w avku cokolwiek zwiazanego z tym klubem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic Pokaż post
Człowieniu, przecież też długo z nami siedzisz w tym temacie... Więc takich porównań to akurat mógłbyś sobie oszczędzić. Nie wiem czy jesteś adwokatem Yoha, nie ingeruję, ale to Yoh wyrobił sobie i Arsenalowi tutaj taką markę. Rozumiem oburzenie, bo fakt, faktem trochę już przesadzają co nie którzy, ale...
no właśnie to ale. Obwiniaj Yoha, zamiast jechać Calena i resztę kliki od sezonowców
Zdajesz sobie sprawe ze KAZDA druzyna ma takiego kibica ktorego bys znienawidzil?

Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 16-03-2009 o 22:08.
Straznik Monopolowego jest offline   Odpowiedz z Cytatem