Zobacz pojedynczy post
stary 16-03-2009, 22:50   #50
Arathorn
Użytkownik Forum

Arathorn's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA

Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
Twój bot już nie zobaczy potworka (teoretycznie) + rzucając GFB (czy jak to się tam teraz nazywa) w miejsce gdzie jest niewidzialny stalker nie zranisz go.
No chyba aż tak daleko to to nie pójdzie. W newsie o ile dobrze pamiętam jest napisane coś o missile runes, obszarowe chyba się do takich nie zaliczają. W sumie lipa, bo boterzy boterami, ale expiąc sobie w tombach moim knightem nie używam nigdy gfby tylko jak widzę że mnie stalker bije to staję w miejscu i klikam po kolei hmm na kratki obok, zawsze wystarczało
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vasudanin Pokaż post
Dostepny tylko dla sorcow... ^^
@down
Nie. Nie bedzie mozna ich atakowac niczym.
Skąd masz to info? Jakiś CM się gdzieś wypowiedział? Pytam bo jakoś nie miałem czasu czytać wszelkich forów a newsie jak byk stoi (właśnie sprawdziłem) "It will be impossible to aim missile runes on the coordinate of an invisible creature." I po pierwsze gfb itp to chyba nie są zaliczane do kategorii missile rune a po drugie zostają spontaniczne, które już na pewno nie są jako missile rune.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Druid-Joseph Pokaż post
Po łatce expiąc 5h aby wrócić do full staminy trzeba będzie być wylogowanym 18h. Teraz powiedz mi czy 80% tibijskich graczy gra 5h dziennie?? Bo ja jakoś w to nie wierze.
Po łatce expiąc 5h będziesz staminę regenerował 24h :s. 1h >> 12h, i każda następna po 3h :s
Teraz jest tak zrobione że jak ktoś gra te 5+h dziennie to i tak nie będzie korzystał z tego zwiększonego expa w pierwszej godzinie, więc nie rozpaczajcie że się namnoży hlvli. A jak ktoś gra 1-2h dziennie to nawet z tym bonusem 300lvlu prędko nie nabije.
Arathorn jest offline