Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Biohazardd
@up
a zrobisz mi dobrze po francusku ??
|
heuHAUHAuh ERUHA uhAuh uah nie no ***** nie moge
aghAUaAHAUHUAhahHAhhaha dobre xddddddddddddd
Lentron - po kiego ciagniesz te twoje zalosne "zazdrosććććć"?dam se obciac 1% (2 metry) mojego kutasa, ze przynajmniej 99% forumowiczow nie ma najmniejszego powodu by ci zazdroscic
wow, ciekawi mnie czy chociaz polowa tych jezykow moglbys sie dogadac spokojnie. a nawet jesli to znalazles se slaby argument , ze ktos ci moze zazdroscic, w***wia mnie jak ktos robi z siebie nie wiadomo kogo, a wspolczuje ci ze 2 lata uczyles sie czegos, co mozna za pewne ogarnac w kilka tygodni?miesiecy? (biorac pod uwage wypowiedzi wyzej, bo ja sie na tym nei znam)
a i skad ty te ceny wytrzasnales? co myslales, jak pisales cennik? uwazales sie za tak zaje**stego, ze ktos zaplaci za jakis nudnawy polminutowy film z irytujacymi 'dodatkami' oczoje**ymi jak zyd za matke?
czlowieku, mam dla ciebie jedna rade: jak widzisz, ze ci nie wyszlo, to po co daaaalej i daaaaaaaaaaalej i daaaaaaaaaaaaaalej sie bronisz atakujac pozostalych? w ten sposob sobie nikogo nie zjednasz ze soba.
a zreszta po kiego ja to wogle pisze, skoro i tak masz w dupie co mysle, przeciez ja ci tylko moge zazdroscic i obj.e.b.*wac twą z.a*.e.bistosc
pozdro i pokory troche chlopie bo cie spala na stosie