Cytuj:
Czy któraś z parów nie miała pilnować, coby nie było tu wojenek Yoh vs reszta świata?
|
Aktualnie Yoh to tu nie napina się tyko Strażnik. No chyba, że Strażnik to drugie konto Yoha- hmmm...coraz bardziej prawdopodobne kiedy się czyta posty Strażnika.
Cytuj:
Nie, po prostu nie będę (od tej chwili) na tym forum rozmawiał o Arsenalu, no chyba, że będzie grał jakiś ciekawy mecz, ale już na pewno nie będę wdawał się w dyskusję z wami.
|
Phi, nie wiem po co. Yoh wypracował swoim zachowaniem taki wizerunek Arsenalu, że należy się raz na czas mu dopiec po słabszym meczu Arsenalu ; )
Zanim nie poznałem Yoha, to Arsenal był mi w sumie obojętny -teraz jest dla mnie jakiś taki śmieszny. Wiem, że to dziwne sugerować się czymś takim jak zachowanie jednego fan boya, ale w sumie jak się przez 2 lata czyta jaki Arsenal to nie jest fantastyczny to robi się to już wkurzające.
Cytuj:
Wstydziłeś się swojego klubu i nie obnosiłeś się z tym, że mu kibicujesz !
|
Pasek na forum o tym świadczy. Oł noł! Yoh, Ty nie masz paska Arsenalu :< Już Ci się znudził Arsenal?
Cytuj:
Co sądzicie o zawieszeniu dla Vidica? Moim zdaniem z tymi karami nieco przesadzają... Czerwona kartka i tak swoje działa. Muszę przyznać jednak, że bardziej zbulwersowany byłem po KMŚ ;[
|
Teraz to jeszcze jakoś mogę przełknąć bo jest za coś. Ale pauzowanie w LM za kartkę w KMŚ to dopiero kpina jest. Dowcip sezonu.