Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze
Czy ja dobrze zrozumialem , na up downie musze czekac 2 sekundy zeby uderzyc z czego kolwiek ? To jak ja tera 500 sorcem zabije Krzysia of kyra 11 druida ktory chodzi up downem ?
|
Patrz robisz to tak.
Idziesz swoim harem ZapodajMuze The Master Sorcer Pro Player of Kyra, który ma 500lv. Wołasz kolegę, który ma nick Ubije krzysia haha of Kyra i ma 78lv i 49fista. Nikczemny Krzyś of kyra jest na tyle przebiegły, że postanawia użyć swoich mocy klawiatury i schodzić po schodach tak szybko jak tylko potrafi. Wy namyślając się co począć już macie się skulić i rozpłakać gdy wpadacie na pomysł. Tak nikczemny plan udaremnić może tylko brat Krzysia, Marian Wielki paladyn chaosu of kyra, ale jest offline. Więc używając swoich mocy złego strasznego czerwono biało szaro zielono różowego królika wykonujecie manewr. Jeden z was zostaje na dole, a drugi na górze. Krzysio nie wiedząc co robić używa swoich szarlatańskich mocy utevo luxa, ale ginie od waszych uderzeń z poison fieldów. KONIEC
Już wiesz co będziesz mógł zrobić?
@topic
Ogółem dobrze, bo nie będzie tylu botterów

Z niewidzialnymi potworami będzie tak, że można je bić z runek, ale nie będą się one po uderzeniu pojawiać czy jak?!