Zobacz pojedynczy post
stary 17-03-2009, 22:28   #894
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serious Sam Pokaż post
Czy to prawda, że marihuana ''odbiera ambicje'', czyli nie chce się po niej chcieć? Lenistwo itp.
ogolny zarys stanów po paleniu jest taki:

smiechawa -> chill -> rozkmina ->jesc -> spac

i.. zaleznie od palonej odmiany konopii i od czlowieka kazdy z tych etapow moze byc dluzszu/krotszy, niektorych moze nie byc w ogole badz beda sie laczyc... podczas zadnego z tych etapow raczej nie chce sie robic nic konstruktywnego stad ten 'zespol amotywacyjny' i zadne badania nie zmienia mojej wiedzy, bo sam dobrze wiem ze podczas i po paleniu nic sie nie chce ;]

ALE

to wcale nie jest reguła! Nie wiem dokladnie, (bo moge jedynie korzystac z wlasnej wiedzy i przemyslen) ale wydaje mi sie ze to zalezy od tego jak czlowiek podchodzi do palenia..
to czyli kompletnie odmienny stan do 'zespolu amotywacyjnego'... po prostu po paleniu chce sie dzialac, chce sie wkoncu robic rzeczy ktorych wczesniej sie nie chcialo... daje energie tak po prostu jest... tak jak mowilem.. nie wiem od czego zalezy kiedy po paleniu sie nic nie chce a kiedy chce sie robic wszystko naraz... bo od odmiany to chyba nie jest zalezne, nic mi o tym przynajmniej nie wiadomo...
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein

Ostatnio edytowany przez Snagoth - 18-03-2009 o 01:42.
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem