Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2009, 00:59   #66
okozaoko
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Gildia: In Pectore
Poziom: 138
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spider Pokaż post
Mirade wytłumaczyła parę rzeczy:
Stamina nie odnowi się tylko dlatego, że zostanie wprowadzony patch.
Jeśli użyjemy runy np. sd na niewidzialnym warlocku czy czymkolwiek innym to mimo tego, że wiemy gdzie potwor jest pojawi się chmurka taka sama jak przy zablokowaniu ciosu.
Kupując PACC płacimy za dodatkowe rzeczy niedostępne dla graczy z bezpłatnym kontem. Stamina do tych rzeczy nie należy, ponieważ obejmuje ona i konta z pacc jak i te z facc. Jak tłumaczy Mirade brak staminy nie powoduje tego, że nie możemy dalej polować, oznacza on tylko tyle, iż nie dostaniemy żadnego punktu doświadczenia.
Na przykładzie Behemoth questa Mirade tłumaczy, że po patchu miejsce na amulet sie zwolni, gdyż rolę AoLa przejmą blessy. Tak więc SSa może być w tym quescie przydatne żeby odparować ataki Behemothów co powinno nam pomóc przetrwać 2 sekundy opóźnienia.
Jestem pewien ze z nowym systemem wytrzymasz max 2 - 3 tygodnie i zacznie cie denerwowac bo na niczym nie bedziesz mogl zarobic .

Kilka postow wyzej ktos napisal ze stamina powinna sie odnawiac jak stoisz w pz , wedlug mnie to dobry pomysl , ale powinni jeszcze uwzglednic brak battle .

Co do skakania dalej , od zawsze byla to jakas czesc gry wiec nie powinni tego zmieniac . Pozatym jesli mam za kazdym razem zmieniac amulet aby wybic dana czesc respa to jest to troche chore i nie oplacalne ( zreszta nawet teraz sie nie oplaca a co dopiero po paczu ,alb na ekspie z kims ), tak samo ryzyko deski , wkoncu blesy sa drozsze bo zmuszaja nas do tak jakby kupowania aola za kazdym razem.

Odnosnie niewidki , hmm znowu ziekszaja cene hunta , ktore i tak teraz zadko sie oplacaja.
okozaoko jest offline