Zobacz pojedynczy post
stary 18-03-2009, 10:37   #87
Seny_Laen
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 10 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Trol'Trol Pokaż post
minuta tej dodatowej godziny co sie dostaje 50 % odnawia sie 12m
Dzięki Rozwiałeś moje wątpliwości.

Cytuj:
Djkwaku
Słuchajcie, wyobraźcie sobie, że jesteście twórcami gry, pacc'e wam płacą i macie zyski, facc'e natomiast tylko obciążąją serwer. Rzeczą jasną jest chyba, że tereny facc mają tylko zachęcić do kupna pacc i to co się z nimi tam stanie CIP'ów gówno obchodzi. Ich kasa, ich zysk a wam nic do tego. Akceptujecie Tibia Rules i zamknąć mordy
No tak, ale oczywiście nie bierzesz pod uwagę że nie każdy chce mieć pacc-a, np. ja, gra z pacciem jest za łatwa..teraz na szczęście ją utrudniają (zapewne wiele osób będzie stękać z tego powodu)
Facci nie obciążają serwera, dają wiele korzyści faccom więc nie gadaj tu głupot, a najlepiej zamilcz bo widzisz, nie wiesz co napisać to piszesz pierdoły..chcesz argumentów? Proszę
*Szybszy resp z powodu większej ilości graczy.
* To właśnie najczęściej facci kupują itemy, więc ekonomia się polepsza (oczywiście też się pogarsza bo każdy chce kupić taniej ale mam dawać plusy)
*Service dla facców, łatwiej jest zrobić paccowi service niż faccom walczyć samemu.

Mam nadzieje że to wystarczy.

Kto mówi że nie akceptujemy Tibia Rules, jestem pewien w 100% że potrafię się lepiej zachować niż Ty, o wielki graczu z premium. Zresztą widać po Twoim zachowaniu ;-)
Seny_Laen jest offline