Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry
Co do mnie, to może padłem xx razy, może nie umiem wciskać hotów (fakt exura/exura gran na facc) tylko że...jaki to jest powód by mnie oceniać? Żeby było śmieszniej, miałem już 2 konta premium na majinie i zamierzam kupić 3 i zapewne TEŻ nie wbije 100 lvl. Dlaczego? Bo tibia to dla mnie zabawa.
a tekst "skilluje bo mi net słabo chodził" jest co najmniej zabawny. Wyjdź na dwór, poznaj świat. Twoja średnia czasu online (10h+) mówi sama za siebie. Więc albo jesteś botem, albo sharujesz, albo nie masz rl life. Z tego pierwsza opcja wydaje się najrozsądniejsza.
|
A chui Cie boli czy on ma rl life/dziewczyne/szkole/samochod/kolegow itp?p.p Zazdroscisz, ze sie tak tym interesujesz? Moze dla niego tibia to tez zabawa jak sam napisales to on lubi sie duzo bawic?
Roz*******aja mnie takie dzieci pokroju jerego ... glupie huie ... ,,Wiem, ze bocisz" kurwa, jaki txt =d To wlasnie Ty powinnienes wyjsc na dwor bo te forum Ci wchodzi na psychike (,,zapamietam sobie Twoj nick i bede sprawdzal czy dostales bana i Ci to wytkne)no kurwa ... Masz problemy? Musisz sie pokazywac z innej strony?Wy*******aaaj do psychologa ew. do parku pojdz/zoo poogladaj wrobelki.
@film
Eh, jak z poczatkow mojego palka <3