Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Myxam
Ze wszystkiego UP-DOWN jest najgorsze... Tu nie chodzi już o 20lvl bijące DL-e ale co ma powiedzieć 50lvl sorc na ofie? Jak ja mam zejść do podziemi? ...wróć, jak ja mam teraz wejść na OF-a? Ale to nie tylko of, teraz nawet jak ktoś zluruje cyce pod schodki będzie "ciekawie"... GFB nie będą mi już prawie do niczego potrzebne, a żeby polować na cyce będę musiał brać SD, żeby jak najszybciej ubić 1 cyca i zacząć uciekać... a i tak nie wiem czy przeżyję tą 1 turę...
Nie no, przecież to żałosne... Wszędzie będzie potrzeba blokera...
|
Coz, skoro zaczales grac postacia magiczna, to musiales liczyc sie z tym, ze koksa nie wybierasz... Oczywistym jest (w kanonie RPG i cRPG), ze postacie magiczne dysponuja (bardzo)duza moca, ale z drugiej strony - sa slabe fizycznie i podatne na wszelkiego rodzaju ataki.
@Seny_Laen : zapomniales jeszcze dodac chyba najwazniejszego argumentu - pacc powinien byc raczej dodatkiem, ktory usprawnia/ulatwia gre, a nie niezbednym narzedziem.
@Topic : jeszcze jeden problem z opoznieniem 2s przy schodzeniu na poziomach - exani tera bedzie teraz kompletnie nieprzydatnym czarem.