Temat: Przyjaciele Ja z enchanedami na najtmerach.
Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2009, 08:37   #44
jerrry
Użytkownik Forum

jerrry's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
jerrry ma numer GG 4122889
Domyślny

@ film "wspaniały" ..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Głowa Druid Pokaż post
@jerry
człowieku jesteś żałosny. nie wytrzymałem i musialem sie zalogowac.
co cie obchodzi ile spedza czasu na Tibii? Zazdrościsz, gula skacze? jeszcze ten tekst ze spisaniem nicka to normalnie hit sezonu.
@autor powiem szczerze, że zazdroszcze Ci nie tyle co samych skilli, lecz wytrwałości w skillowaniu. jeśli na bocie to jest takie proste, to czemu wszyscy boterzy nie maja takich skilli? łorewer.
@jerry - offtop. ja pier**** ten twoj podpis. ta 'piosenka' nosz kur** powiedz mi, wiesz chociaz co to za debilstwo? czy moze kolega przyniosl na komórce i traktujesz to jak 'eksplołszyn'? dam sobie reke uciac, ze gdybys mial 'oczyszczac' kraj z semitow etc. zesralbys sie na miekko. wiec laskawie sciagnij ten tragiczny tekst z podpisu bo mi sie nie dobrze robi, jak widze takich 'neonazistów'. kretynizm do kwadratu.
Jeżeli masz zamiar porozmawiać o światopoglądach oraz zachowaniu wobec ras lub religii, możesz napisac do mnie na gg lub wysłać mi pm. Nie mam zamiaru tłumaczyć się z tego forum. A miedzy neonazizmem a nacjonalizmem jest pewna malutka, aczkolwiek subtelna różnica. Eksplołszyn to chyba z manieczek jest. Sorry nie bawię się w to.

@2 więc wiesz czemu większość botterów niem takich skilli? Bo zajmuje to dużo czasu. a raczej ktoś woli expić, niż skillować, w czasie kiedy w tibie gra mniej osób niż kiedyś, respy są puste i ludzie to wykorzystują.

Pozdrawiam
(do modków. temat można zamknąć bo zaczyna się offtop)