@film
Wyciska tyle expa/h co ja swoim 150 ek na wiekszym waste
Niepierwszy i nieostatni mam nadzieje film Muhannada, poraz kolejny ogladalem go z przyjemnoscia i podziwem. Chce podkreslic jedna rzecz, ogladajac kazdy jego film mozna sie dopatrzyc paru istotnych szczegolow i nieda sie niezauwazyc ze film jest czysty bez bota bo go nigdzie niewidac. Leczenie- czasem majac nawet green hp stojac przy 2 marach odrazu uzywa exura san zeby niepasc na doublet combo, czasem na jednej marze na yellow leczy sie z exury, leczenie w 100% reczne, szukamy dalej.... Manasowanie- na kazdym filmiku utrzymuje mane 1000+ ale to nie bot robi bo czasem zbija ja do 600 i dopiero po pewnym czasie ja napelnia. Lootowanie- niektorym graczom nawet nieche sie recznie gp zbierac a co mowiac o wywalaniu pojedynczo vialow z ringow? o.0 to jest na kazdym jego filmiku reczne wywalanie vialow. hmm Swiatło - jak widac daje mu frozen, jak ma tego bota to niby do czego go uzywa?
No co fak to fakt hotow niejestem w stanie az tak opanowac ale czy to bot boje na combo? niezawsze bije z exori san jak creature ucieka to bije z con- wiekszy zasieg, czasem sa miss shooty, czasem wogole nieuzyje.
@jerry sam zaczoles o tych hotach a nie on powiedziales cos takiego "ze albo ma 3 rece albo bota"
@ktostam up niezawsze gra 10h dziennie jego srednia to mniej wiecej 150h/miesiadz tj 5h dziennie czyli 19h mu zostaje
Jak mi wiadomo typ siedzial poza rok w irlandi i mial neta colkowicie do d***, przychodzil z pracy to co mial robic? -z daleka od rodziny, z daleka od dziewczyny, obcy kraj, moze jezyk slabo zna, co mial robic?
Mam go na Naszej Klasie i calkiem sympatyczny facet, rodzinka, dziewczyna, praca, czyli jakies tam rl life ma.
a jak siedzial 280h~~ to chyba naprawde niemail co robic zreszta wtedy chyba byl na bezrobociu.
Pozdrawiam
Wojta$
|