Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 19-03-2009, 20:47   #3677
Elder_Peta
Użytkownik Forum

Elder_Peta's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2008
Lokacja: Mysłowice

Stan: Usunięty
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vaderick92 Pokaż post
Za to kumpli tak..
Rozwala mnie to ze jak postac byla rooknieta to ty tak narzekales ze tyle pracy twojej , tyle czasu a postaci nie ma.. Jak mozna byc takim dwulicowym xDD
Pozdro naabie
Racja przepraszam Cię. Mogłem od razu się przyznać :/ (ironia) CZYTAJ TERAZ UWAŻNIE. Po co miałeś mi pisać swoje smutki ? wolałem aż sprawa 'ucichnie' i nikt nie będzie o tym pamiętał. Głównym powodem rookniecia go była Twoja umiejętność gry w tibie a raczej jej brak - 2 deady na +120 bez blessow ? praktycznie mówiąc zawsze lamiłeś padając co drugi dzień Vaderickiem brakowało Ci trochę wyobraźni no ale cóż teraz pozostaje Ci tylko ubolewać ? nie ripostuj ... przestałem być twoim kolegom jak dla Ciebie lvl wziął góre przykład : wróciłem z wakacji a Ty "już Cie prawie przegoniłem :/ tylko bana dostałem" cały czas 'plułeś krwią' kiedy to mnie przegonisz itp. 70-110 lvl odpisywałem z grzeczności. Druga sprawa : powiedziałem Ci jak zamawiać wiecej kodów do ng niż jeden na miesiąc (przykładowo zarabiałeś na tym +100k na dzien) miałeś mi jakoś to odplacić po wyjściu na prostą i co ? gówno mi dałeś więc zabrałem to sam a teraz strzała.

Szkapek - widzę że maniaczysz w tego WOW'a czy tam tak szybko lvl leci ? pozdr nubie

Ostatnio edytowany przez Elder_Peta - 19-03-2009 o 20:49.
Elder_Peta jest offline   Odpowiedz z Cytatem