Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jackholik
Jestem nowy, fakt przeczytalem regulamin, i zapoznałem się z regułami panującymi tu. Zakłądając tu konto miałem nadzieje że pracują tu ludzi którzy są mili i doświadczeni. Zalożyłem wątek pisałem go około (20min) wklejiłem zdjęcie, i prosiłem o pomoc. To że usuwasz wątek który jest dobry świadczy o tym że nie masz do mnie szacunku. Jestem Tu nowy ( to nie ważne) i liczyłem na pomoc a co dostałem ? Skasowanie tematu nad którym siedzialem 20 min. <-- dlaczego to zrobiłes ? czy tylko dla tego aby było czyściej" czy masz inne powody ? Słuchaj .. ja chce tylko się dowiedzieć dla czego .. bo takie twoje zachowanie w stosunku do innych forumowiczów jest karygodne. Niektórzy sie naprawdę staraja i liczą na TWOJĄ pomoc. a ty tak bez zadnego poczucia winy kasujesz wątek- odpierasz im prawo glosu, wypowiedzenia się, POmocy ... - wiem ze po tym moge dostac bana ale chciałem sie wypowiedzieć .. zrobiłem to i jestem zadowolony .. narrq
|
1. Czemu kazdy, ktory sie zali pisze "Moge dostac banana, ale sie tego nie boje!111"?
2. Twoj temat lamal regulamin, dlatego zostal skasowany.
3. Raynold juz nie uczeszcza na to forum. (chyba)
4. Nie placz. :<