Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu
@up
Zostawcie tego naziste w spokoju ,niech sobie zdechnie na tym forum śmiercią naturalną. Ale co mi tam ,jestem od czasu do czasu hipokrytą więc sam skomentuje.
@Jerry
Twój opis tak jest nasączony hitleryzmem ,że niejeden nacjonalista dałby Ci za niego po gębie.
|
Etymologia: Germańskie słowo *rikaz zostało zapożyczone z języka celtyckiego i pochodzi od słowa *rix – "król", te zaś wywodzi się z języka PIE – *reg, co oznacza "rządzić, władać".
Widzisz...najpierw przesłuchaj całą piosenkę, później pluj kwasem na forum.
Niestety, nie jestem jak większość z was, polaczków, idiotą który nie interesuje się własnym krajem. Mimo 19 lat mogę pochwalić się że COŚ dla niego zrobiłem. Może jest to nie zauważalne, ale nie pogrążam swojego Narodu. Jesteście polakami, szanuje was, ale zachowuje się jak przedszkolaki. Mam swoje poglądy, swoje cele i nic wam do tego. Jeżeli jesteście tacy mądrzy to piszcie na priv. Czekałem od wczoraj i nadal nic nie otrzymałem. zakończyłem wypowiedź w tym temacie. Chyba że ktoś napiszę coś sensownego
Pozdrawiam
aha, zmieniam podpis bo widzę, że nacjonalizm i neofaszyzm to dla was odległe pojęcia ew jedno słowo w wikipedii
@down
O pogrążaniu się mówi osoba o nicku "Adam ziomus"...