Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kebes
Więc polecacie przeprowadzkę?? OK. Tylko jeszcze powiedzcie noobowi jak to się robi  Trzeba znaleźć na mapie to miasto?? A jeśli już znajdę to co wtedy?
|
Przeprowadz sie do Thais albo Venore...AB troche blisko Carlin i tam tez czasami nie jest za wesolo (nie wiem jak w ogole mozna mieszkac w tym pojechanym miescie

). Jak to zrobic? Ano musisz sobie poszukac portalu w tym miescie gdzie chcesz zamieszkac i wejsc w niego. Itemki przenosisz do tego miasta i juz...w Thais ten portal jest na pietrze w swiatyni chyba, w Venore kolo statku a w AB nie wiem...zapytasz sie kogos i Ci powiedza.
Nie sluchaj tych co pisza zebys sie dal zrookowac i zaczynal od nowa bo to brednie jakies.
Ja bym Ci polecil Thais bo wydaje mi sie ze to dobre miasto...sa tam wilki, trole, roty wiec mozesz spokojnie expic. Pod miastem sa szczurki wiec mozesz tam sobie tez potrenowac i potem zmienic potworki na jakies mocniejsze...trening to podstawa.

Z czasem znajdziesz sobie kolegow i bedzie sie gralo latwiej...poki co zajmij sie nabijaniem lvlka tak do 10 a potem trenuj. Majac wysokie skile zaden palant nic Ci nie zrobi a przynajmniej bedziesz mogl powiedziec ze nie sprzedales skory tanio...
Nie przejmuj sie nigdy tym ze zginoles bo to tylko pogarsza sprawe...im szybciej zaczniesz odrabiac tym szybciej znow bedzie wesolo.

Skup sie na treningach i expieniu zamiast stac pod dp...
Pozdrawiam i powodzenia.