Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kebes
Doradźcie jeszcze co mam teraz robić. Po tych dwóch śmierciach straciłem: 124GP, linę, wędkę, łopatę i pochodnię (lol). Z "broni" natomiast zostały mi tylko "defensywne": Chain Armor, Viking Helmet, Studded Legs, Leather Boots i Cooper Shield. Czy mam prosić jakiegoś high lvl np. o worek. Mam 3890exp. Chciałbym odrobić stracony lvl, ale nie mam broni. W Skillach widziałem "Fist Fighting". Czy to oznacza, że mogę walczyć pięścią??  Jeśli tak to ile będzie to brało żyć potencjalnej ofierze? W podziemiach jest bardzo dużo bugów, więc szybko bym to odrobił. Wiem, że (za) dużo tych pytań, ale liczę, że mi pomożecie 
|
Nie wiem jaka bronia walczysz ale napewno znajdzie sie jakas na ziemi ktora ktos wywalil...nie pros hlvli bo wyjdziesz na nooba. Naprawde nie jest to smieszne jak pol dp wali do Ciebie na prv o "free itenz". Jak juz zmienisz miasto to idz sobie na hunta na ktores z tych potworkow o ktorych pisalem wyzej i za zebrana kaske kupisz sobie bp itp. Pozniej zrob jak Ci pisalem...
P.S. Nie trenuj fista bo to strata czasu...dobre jak sie nudzisz i dla zabawy chcesz sie z kumplem pobic.