Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2009, 13:17   #8159
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

Cytuj:
czemu? Eerion ? : p Frizz by sobie popił,Kuma też...
Nie zrozumiałeś.
My tam pić będziemy. Ale nie wszyscy muszą i nie będzie żadnego Alienowania

Cytuj:
To co Panowie? Przy herbatce? Mówię serio.
Spokojnie, nie ma problemu. Herbatka/Tymbark/Kawka są akceptowane

Cytuj:
@Łódź
Jako, ze mam najblizej jestem jak najbardziej za. Jak bedzie wiadomo ile dokladnie osob bedzie i jaki termin to moze uda mi sie nocleg zalatwic.

Oyasumi
Gadaj co, gdzie, jaka cena to będzie można dyskutować.
Zakładając, że na zjazd pare osób wpadnie, to domówka odpada. Więc to jest kolejny plus urządzenia tego w kwietniu/maju - o wiele tańsze ceny i większe luzy

Cytuj:
A wy znowu o zlotach... Zlot na weekend zeby "popic w gronie zboli" mnie tak srednio ciagnie. Co innego gdyby byly atrakcje. Na normalny wyjazd zabralbym moja podreczna atrakcje, ale do was dziewczyny nie zabiore.
A co, ty w góry chcesz iść?
Atrakcje - tego typu zloty nigdy nie mają żadnych atrakcji (o tych, o których mówisz). Nie jedziemy tam chodzić po górach, tylko się spotkać, pogadać, pośmiać, ew. popić (lub przy okazji).
Zawsze to tak wygląda.

Cytuj:
Czytał Ktoś Wolf's Rain ? bo ja właśnie skończyłem czytać tą krótką 2 tomikową po 17zł wydaną u nas przez JPF mangę: p fajne było zakończenie takie hmm... retoryczne ...
wolf's Rain manga to krótka historyjka, po prostu mająca takich samych bohaterów jak w Anime. Nie pamiętam, czy ktoś miał taką fanaberię, żeby mangę zrobić, czy to takie promujące anime miało być.
Tak czy siak - fajne ;D
co do WR
Ukryty tekst:
WR w mandze. Zakończenie nie pokazuje tutaj końca świata (tamte 2 małe wilki dorosły). Po prostu tutaj wszystko żyje i toczy się dalej. Kiba & reszta doszli do czego doszli - możliwe, że Rakuen znaleźli i tyle . Sam autor pisał, że jest to tylko drobna 2-tomówka. Nie doszukujmy się nie wiadomo czego

Cytuj:
Imieniny obchodzą:
Aleksander, Aleksandra, Ambroży, Anatol, Bogusław, Cyriaka, Eufemia, Klaudia, Patrycjusz, Ruprecht, Wasyl, Wincenty"

ALL HAIL BRITANNIA!
ALL HAIL EUFEMIA! (Euphemia?)

Cytuj:
dobra dobra a teraz na powaznie, potrzebuje pojedynczych postow o treści "tak" lub "nie" zebym wiedzial ile mniej wiecej osob bedzie w lodzi i z ktorymi wogole gadac na ten temat(np ustalanie terminu etc)! czas macie do poniedzialku godz 20.30
Tak.
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem