Cytuj:
czemu? Eerion ? : p Frizz by sobie popił,Kuma też...
|
Nie zrozumiałeś.
My tam pić będziemy. Ale nie wszyscy muszą i nie będzie żadnego Alienowania
Cytuj:
To co Panowie? Przy herbatce? Mówię serio.
|
Spokojnie, nie ma problemu. Herbatka/Tymbark/Kawka są akceptowane
Cytuj:
@Łódź
Jako, ze mam najblizej jestem jak najbardziej za. Jak bedzie wiadomo ile dokladnie osob bedzie i jaki termin to moze uda mi sie nocleg zalatwic.
Oyasumi
|
Gadaj co, gdzie, jaka cena to będzie można dyskutować.
Zakładając, że na zjazd pare osób wpadnie, to domówka odpada. Więc to jest kolejny plus urządzenia tego w kwietniu/maju - o wiele tańsze ceny i większe luzy
Cytuj:
A wy znowu o zlotach... Zlot na weekend zeby "popic w gronie zboli" mnie tak srednio ciagnie. Co innego gdyby byly atrakcje. Na normalny wyjazd zabralbym moja podreczna atrakcje, ale do was dziewczyny nie zabiore.
|
A co, ty w góry chcesz iść?

Atrakcje - tego typu zloty nigdy nie mają żadnych atrakcji (o tych, o których mówisz). Nie jedziemy tam chodzić po górach, tylko się spotkać, pogadać, pośmiać, ew. popić (lub przy okazji).
Zawsze to tak wygląda.
Cytuj:
Czytał Ktoś Wolf's Rain ? bo ja właśnie skończyłem czytać tą krótką 2 tomikową po 17zł wydaną u nas przez JPF mangę: p fajne było zakończenie takie hmm... retoryczne ...
|
wolf's Rain manga to krótka historyjka, po prostu mająca takich samych bohaterów jak w Anime. Nie pamiętam, czy ktoś miał taką fanaberię, żeby mangę zrobić, czy to takie promujące anime miało być.
Tak czy siak - fajne ;D
co do WR
Ukryty tekst:
WR w mandze. Zakończenie nie pokazuje tutaj końca świata (tamte 2 małe wilki dorosły). Po prostu tutaj wszystko żyje i toczy się dalej. Kiba & reszta doszli do czego doszli - możliwe, że Rakuen znaleźli i tyle

. Sam autor pisał, że jest to tylko drobna 2-tomówka. Nie doszukujmy się nie wiadomo czego

Cytuj:
Imieniny obchodzą:
Aleksander, Aleksandra, Ambroży, Anatol, Bogusław, Cyriaka, Eufemia, Klaudia, Patrycjusz, Ruprecht, Wasyl, Wincenty"
ALL HAIL BRITANNIA!
|
ALL HAIL EUFEMIA! (Euphemia?)
Cytuj:
dobra dobra a teraz na powaznie, potrzebuje pojedynczych postow o treści "tak" lub "nie" zebym wiedzial ile mniej wiecej osob bedzie w lodzi i z ktorymi wogole gadac na ten temat(np ustalanie terminu etc)! czas macie do poniedzialku godz 20.30
|
Tak.