Ahhh... stare dobre czasy.
Oj pocinało się w BG2.
Hmm... Skład końcowy? Niech będzie: Ja(20lvl Kensai), Keldorn Firecam, Imoen, Aerie, Valygar Corthala i chyba Minsc(Minsc was oprowadzi i z wrogiem se poradzi.Boo zajmił się szczególami[czy coś w tym styluXD]).
BG3 nie będzie. A jeśli już będzie, co mało prawdopodobne, to napewno będzie robione przez kogo innego z powodu rozpadu Black Isle.
Jeśli o Kangaxa chodzi to o ile się nie myle nie trzeba z nim walczyć a jeśli wygrać chcesz to napoje życia, magowie stoją daleko i walą z czego tam mają a Kapłan oczywiście rzuca ochronę przed śmiercią czy jakoś tak na wojów i wali czarem który jest dobry na umarłych, pzrydałby by się tu Keldorn z tym mieczem, no.. z tym który wypada z czerwonego smoka tego tam barona który daje ci misję na Wzgórzu Wichrowych Włóczni o wiem z Firkraaga.
W bg1 grałem ale po BG2 więc dość szybko mi się znudził z powodu słabych postaci -.- Oj co ja bym teraz dał za BG1.
A tak pozatym to fajny temat, będe go często odwiedzał i odpowiadał na pytania jeśli będe znał odpowiedzi XD.
"Hola Wędrowcze, zatrzaymaj się gdy starzec cię prosi" ehhh...
PS: Ale mi długi post wyszedł XD.
Ostatnio edytowany przez Liado - 06-02-2005 o 10:16.
Powód: Dużo literówek
|