Temat: Cabal online
Zobacz pojedynczy post
stary 20-03-2009, 19:31   #84
robek
Zupa Dromidorowa

robek's Avatar

Data dołączenia: 09 09 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fanatyk Pokaż post
Przepraszam cię bardzo robek... widocznie nie do końca zrozumiałeś o co tak naprawdę mi chodziło. Tak samo Erverse. NIGDZIE nie napisałem, że warrior jest najlepszy, bo tak się składa, że profesje w cabal online są w miarę zbalansowane. Chodziło mi o ogólnie o to, że jeśli chcesz poznać jakąś grę mmo(sprawdzić czy opłaca się na nią poświęcić troszkę czasu, etc) to dobrym pomysłem jest poświęcenie czterech czy pięciu dni na grę najłatwiejszą profesją. A w większości gier najprostsze są postacie walczące w zwarciu, bazujące na sile uderzenia. Bo potem się mnożą takie nooby co odpalą bota i pierdolą, że nie będą poświęcać czasu bo im się nie chce, a postaci potrzebują tylko do pvp.

Gdyby każdy walczył tak jak mu się podoba to by to była bajka, ale niestety... W tym co zacytowałeś chodziło mi o to, że 3/4 graczy w Cabal Online wyszukuje sobie "pro evil combo" na forum, po czym woła na siebie "pro"... A jak takiemu combo przerwiesz to zaczyna obrzucać cie łajnem. Bo przecież nie przerywa się combo bo to jest "noobienie"... O to mi chodziło, taka postawa jest... tragiczna

Ps.:
@robek: za przeproszeniem... zanim zaczniesz pierdolić takie głupoty to wczytaj się dokładniej w czyjś post.

fajnie, kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie

@Erverse
ja mam dla WI, chcesz to moge Ci dac z 3 skill expa ^^ sam mam z 4 na moim nowym wi
robek jest offline   Odpowiedz z Cytatem