Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2009, 10:46   #194
asto1234
Użytkownik Forum

asto1234's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Amera
Poziom: 102
Skille: 95/80+
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wywiady Pokaż post
to cos slabo go znasz, bo kazdy wie ze typ jest z kanady czy tam ze stanow. ponadto nie ma nowego ownera caly czas gra ten sam typas. steve
buahahah to co Ty gadasz to są tylko plotki noobów, nawet nooby na komentarzach z youtube.com wiedzą lepiej od Ciebie, np. to że to drugi owner i wiem to na 100%. Skąd taki "polaczek" jak Ty moze wiedziec
Obecnie Eternalem Oblivionem gra taki 150 knight rowniez z amery, był to jego dobry znajomy w tibi, mieli nawet razem domek.
Nie wiem czy kiedyś widziałeś taki screen gdzieś na necie, na którym Eternal Oblivion wali w gracza z female i male ktory jest w full warriorze z "exori" i hit wchodzi jak sie nie mylę 499. Ten gracz w full warriorze to Jimieo. Również go znam, jest to osoba która mniej wiecej równo zaczęła grać z Eternalem Oblivionem, wtedy gdy eternal testował "exori" to jeszcze byl oczywiscie pierwszy owner, ten ktory wykonal solo kilka krotnie dhq i blokował morgarotha (mozesz sobie zobaczyc filmik na youtube.com- to nie z otsa)
Obecnie Eternal nie ma sensu grac, gdyż Hellforged gildia wygrała wojne na amerze, było to nie uczciwe zwycięstwo, jesli w ogole wiecie co to jest fusao.

Ps: Denerwuje mnie jak nooby na polskich strongach w głowach wam przewracają i pisza glupoty co gdzies kiedys slyszeli.
asto1234 jest offline   Odpowiedz z Cytatem