Zobacz pojedynczy post
stary 21-03-2009, 15:25   #201
wywiady
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
Lol człowieku nie ośmieszaj się, widać, że znasz same plotki bo mówisz, że jest z Kanady albo ze Stanów a to trochę różnica. Po co się kłócisz skoro masz zerowe pojęcie skąd on jest? Gadałeś kiedyś z nim? A może Astro1234 gadał więc na moje oko musi wiedzieć więcej...(jeszcze podaje info o jego dobrych kumplach itd..czyli musi go trochę znać, a na pewno bardziej od ciebie)
a skad ty to mozesz wiedziec? tez potrafie z miejsca wymyslic paru typow albo poprsotu obczaic tibia.com

@asto1234
po pierwsze nie wyzywaj mnie bo ja odpowiadajac na twoje marne, klamliwe wypociny robie to z kultura. i dam stowe na to ze jesli juz mowa o noobach to ty jestes nim w wiekszym stopniu wnioskujac po twych przefiltrowanych przez jakies chore ambicje postach. wiesz skad czerpie info? stad ze moj kumpel kiedys z nim dlugo huncil i cos o nim wie. gowno prawda ze jest z anglii-chyba dowiedziales sie tego w carlin bo nigdzie indziej takich pierdol nie wymyslaja. a na amerze nigdy nie gralem ale dzieki kumplowi mam o niej spore pojecie. tzn mialem bo tibia raczej juz sie nie interesuje a gadki o tibii na moim osiedlu juz dawno poszly w niepamiec.
i skoncz juz pisac bo skoro nie potrafisz to poprsotu tego nie rob

Ostatnio edytowany przez wywiady - 21-03-2009 o 15:26.
wywiady jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.