Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2009, 00:40   #203
wywiady
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez asto1234 Pokaż post
@Lechista, dzieki za poparcie, masz racje.
A co do Ciebie to juz zauwazyłem ze znowu kłamiesz. Dlaczego?
Dlatego.. Powiedziałeś ze znasz z amery jakiegos kolesia ktory zna eo, znajac tak malo inteligentnego czlowieka jak Ty to nie znasz nikogo obcokrajowca, moze max jakiegos Niemca, wiec dowiedziales sie to od jakiegos polaka. A teraz zadam Ci pytanie.. Czy masz pojęcie ile na amerze jest Polaków z levelem 100+?
Ty nawet nie wiesz kto gra na amerze to jest calkiem inny server niz harmonia czy tam aldora, mam duze doświadczenie z tym serverem, a Ty wiesz za przeproszeniem "gówno" na temat Eternala. I proszę mi nie wkrecac ze znasz kolege ktory jego zna bo w to na pewno nie uwierzę. Rozsiewasz plotki, kiedys slyszalem takie plotki ze eternal to brazol etc. Owszem na amerze jest duzo "brazoli" wg ,mnie gdzies 85% ale to nie znaczy, że najwiekszy lvl na serverze to akurat br.
a wiec i ty gowno wiesz. moj kumpel mial ponad 100+ i byl polakiem! tak wiec zblazniles sie poza tym od 2 postow czy ilu tam pisze, ze eternal jest ze stanow albo z kanady (nie paemitam) a ty piszesz ze niby ja osmielilem sie stwierdzic ze jest z brazylii.
skoncz te glupoty. jesli dalej masz zamair pisac o czyms o czym masz gowniane pojecie to poprsotu nie pisz nic. oszczedzisz sobie wstydu a ja nie bede musial na nic odpisywac.
wywiady jest offline   Odpowiedz z Cytatem