Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2009, 01:12   #2
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

1) Michał, rocznik 93.
Interesuje się...Hmm...Wieloma rzeczami, wszystkim po trochu. Trochę rysunkiem, trochę programowaniem...Od dobrych paru lat moje zainteresowania zmieniają się co kilka miesięcy, cały czas siedzę tylko w internecie.
No, interesuje się też samą tibią.
W nauce idzie mi umiarkowanie, czasem lepiej, czasem gorzej. Ale nigdy nie było większych problemów.

2) Za każdym razem dręczy mnie ta sama rzecz. Czy podawać tylko (względem władz) pozytywne doświadczenie? W każdym razie: na forum jestem już mniej-więcej cztery lata, to drugie konto. Przez ten czas znalazłem na forum przyjaciół, wrogów, napisałem ponad 2000 postów i zebrałem piękną kolekcję warnów. Dostałem się również do supportu strony tibia.pl
Doświadczenie poza t.pl mam skromne. Administracja na niewielkim forum Pomoc-fake, oraz na maleńkiej, upadłej już stronce.

3) 45 MS nie jest żadnym osiągnięciem, nie warto więc się rozpisywać.

4) "Spamerzy, keyloggery, pokój na świecie i głodujące dzieci w afryce" bla bla bla. Mam dużo czasu, mógłbym spokojnie pozbywać się najróżniejszego syfu z forum, przeróżnych głupich tematów i spamu. Ale, nie ma się czego wypierać, chciałbym wstąpić również dla prestiżu.
Z racji ciężkiego, chronicznego noliferstwa, nie ma co się martwic o moją nieaktywność.

5)Ten punkt mnie boli i kłuje nie powiem gdzie. Nie postawiłbym siebie na takiej pozycji, choćby dla tego, ze mam niską samoocenę. Znajomość opinii niektórych ludzi również mi nie pomaga.
Na szczęście nie do mnie należy decyzja. Mam nadzieję że przekonam władze i podejmą tą decyzję, której ja bym nie umiał.

6)Nie wydaje mi się. Nigdy nie bylem wrogi moderatorom, możliwe ze niektórzy mnie, ale ja staram się nie wywoływać kłótni.

7)Rozwój STRONY? To nabór na moderatora forum tibia.pl, czy strony tibia.pl? I nie, nie mam w tej chwili pomysłów.
Może większa edukacja graczy w roleplay i fabułę gry, ale to raczej spalony pomysł.

8)A wiecie, że nie wybrałbym żadnego? Najchętniej zająłbym się opieka nad opuszczonymi, zapomnianymi przez boga Blogami. Po tzw. Terrorze Rothesa wciąż panuje tam spokój, ale nie zapowiada się by trwało to długo.
Jeśli już muszę wybierać: Blogi, Rookgaard, O Wszystkim i o niczym (oryginalne, nie?). Ewentualnie, zamiast blogów, Mainland.

9)Byłem jednym z najgorszych spamerów forum i jednym z lepszych warn-collecterow. Mam dobry kontakt z użytkownikami, potrafię ukarać, przebaczyć i przyznać się do błędu. Nie sprawia mi przyjemności banowanie każdego kto mi wyjdzie przed oczy, nie będę tez rechotał ze spamującymi. Pozbędę się tego co zbędne, ukarzę to co głupie, nikt nowy albo niedouczony nie ucierpi. Tyle. Nie mogę bardziej zachęcić.

Ostatnio edytowany przez Michoss - 22-03-2009 o 01:49.
Michoss jest offline