Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2009, 01:31   #3
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)

Nazywam się Stanisław, obecnie mam ukończony siedemnasty rok życia (1 stycznia 2010 roku skończę osiemnaście lat). Moimi głównymi zainteresowaniami są snowboarding, żeglarstwo, nowe technologie, e-gaming oraz chemia (w tym roku zamierzam przystąpić do Olimpiady Chemicznej). Niestety, związku ze szkołą (jedno z najlepszych LO we Wrocławiu, profil biol-chem-fiz) i moimi planami na przyszłość (Akademia Medyczna we Wrocławiu) mam zdecydowanie mniej czasu na rozwijanie moich zainteresowań - raptem 2-3 godziny dziennie, a dla nich trzeba poświęcać zdecydowanie więcej.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)

Doświadczenie na forum - bardzo duże. Zarejestrowałem się 27 sierpnia 2003 roku, pamiętam to jak dziś - padało, zbliżała się szkoła, słuchałem Dżemu . Byłem kiedyś administratorem strony o grze Thang Online, niestety, strona upadła z powodu małego zainteresowania tą grą. Później wspomagałem diablo.phx.pl starając się pisać artykuły, a jednocześnie przez rok administrowałem stronie e-tibia.info, która również upadła.

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)

5 postaci na poziomie 100 + (3 x EK 114, 108, 122; 1 x RP 122; 1 x ED 116), aktualnie gram postacią o nicku Wagojim von Stracci - zacząłem 16 marca, a już jest 35 poziom. W czasie od lipca 2007 do lutego 2008 byłem senior tutor'em, zrezygnowałem, z pozycji zrezygnowałem z racji zbliżającego się wtedy egzaminu gimnazjalnego.

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?

Chciałbym zostać moderatorem ponieważ widzę, ile bałaganu istnieje na tym forum, oraz ile hacklinków jest w działach "Zdjęcia" i "Filmy". Co do czasu - co najmniej półtorej godziny dziennie. Nie byłoby mniej - i tak na tym forum spędzam bardzo dużo czasu, codziennie.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?

Trudno jest mi to ocenić. Mogę stwierdzić, że raczej tak. Zawsze staram się być obiektywny w rozstrzyganiu sporów, jak i pomocny w razie czyjejś prośby. Aczkolwiek, jak każdy człowiek - popełniam błędy, czasem nie wytrzymam czytając kontrowersyjne tematy w OWiON'ie (co od czasu do czasu poskutkuje warnem ) - lecz potrafię zachować we wszystkim umiar.

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?

Nie.

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.

Pierwszy pomysł - naprawienie błędów w menu Tibia.pl (optymalizacja) - przynajmniej pod Firefox'em nie wszystko działa sprawnie, szczególnie wybór kategorii strony.
Drugi pomysł - dodanie nowych kalkulatorów, jak i ulepszenie starych.
Trzeci pomysł - całkowite stworzenie angielskiej wersji strony i pozycjonowanie jej.

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?

Filmy, Zdjęcia, OWiON.

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas

1) Bardzo dużo reportowałem, reportuję i będę reportować. Zostanie moderatorem pomogłoby mi szybciej czyścić forum, ponieważ od razu usuwałbym posty sprzeczne z regulaminem Tibia.pl.
2) Jestem zdecydowanie bezstronny w konfliktach - potrafię je skutecznie i obiektywnie rozwiązywać.
3) Jestem użytkownikiem już prawie 7 lat! Jest to bardzo długi okres czasu, myślę, że to może mi dać w pewnym sensie "dozę zaufania ze strony" administracji Tibia.pl.
4) Jestem pomocnym użytkownikiem - staram się nawet odpowiadać na pytania, które inni biorą za trolling. Pytania te często są pytaniami newbie, którzy dopiero zaczynają grać w Tibię.
5) Czytając moje notki myślę, że mam dobrą opinię wśród innych użytkowników.

Pozdrawiam,
Staszek.

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 22-03-2009 o 20:55. Powód: Zapomniałem dodać, że byłem senior tutor'em w czasie 07.07-02.08. Oczywiście, przed tym byłem również tutorem. ;)
Gonzo jest offline