Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2009, 02:49   #4
Serious Sam
Użytkownik Forum

Serious Sam's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2006
Wpisy bloga: 16

Serious Sam ma numer GG 1542247
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Nazywam się Artur i mam 17 lat. Interesuję się informatyką i to z nią wiążę swoją przyszłość. W szkole wiedzie mi się świetnie.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Forum przeglądam 4 lata, lecz dopiero na początku 2006 roku założyłem konto. Pierwszą rzeczą, którą robię po włączeniu komputera jest ''sprawdzenie forum.tibia.pl'' : ). Zdarzało mi się moderować na innych, mniej znanych forach.

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
Każdą postacią grałem po kolei. Pierw knight'em, którym wbiłem 30 poziom. Największy poziom natomiast udało mi się zdobyć czarodziejem - 45. Muszę się przyznać, że obecnie nie interesuję się tą grą, a moja wiedza o tibi sięga kilku update'ów wstecz.

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Przede wszystkim chciałbym pomóc w rozwijaniu się forum. Moderowanie, pilnowanie porządku, bardzo by mnie satysfakcjonowały.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Oczywiście,że nadaję się na moderatora. Jestem na forum od dłuższego czasu. Znam panujące zwyczaje, oraz klimat. Z wieloma użytkownikami mam kontakt poprzez gadu-gadu. Uważam, że jestem godny zaufania, pracowity, punktualny. Chciałbym też być skromny, ale mi nie dajecie : )

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Z Rothesem - wolę zostawić tę mroczną sprawę.
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Raczej nie, ale uważam, że pomysły nadchodzą z czasem oraz z potrzebą.

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
*O wszystkim i o niczym.
*Twórczość.
*tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas.
Cóż, myślę, że wszystko już powiedziałem w podpunkcie 5. Nie ma sensu wymieniania jakim to się jest super, wszystko ukazuje się w czasie pracy.

Amor patriae nostra lex!

Miłość ojczyzny naszym prawem!

Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 22-03-2009 o 16:36.
Serious Sam jest offline