Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2009, 09:09   #14285
Sm0Kq
Użytkownik Forum

Sm0Kq's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2007

Imię: Artu Erlan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 122
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DYVVAN Pokaż post
@Smoq
Wczoraj gadam ze svk a oni ze Tide,Artu sa spoko.. a teraz jak jest ? .......

Killed at Level 108 by Druid Philip
and by Artu Erlan

Killed at Level 117 by Artu Erlan
and by Krishna Icebolt
Ja do svk nic nie mam!, wiekszosc jest spoko, gralem z nimi nawet na ots - zanim tam wbilem rozwalili orszak podobno,
avada jest poprostu potraktowany jak kazdy kto by zrobil to co on, pierwszy zabil mojego rl a potem wymyslil jakis smieszny reason ze ten cos niby ukradl, a to mojemu rl cos ukradziono i zacza bic jakiegos typa, i nie wiem czy ten typ byl jakims friendem avady ale on zaraz wpadl i zabil mi rl.
Pierw grzecznie powiedzialem dlaczego itp, to zacza sie odrazu pyszczyc (look moj ss) , polatal sobie troche po carlin zbil pz (a moze go wcale juz nie mial jak przyszedłem) ale wtedy solo nie moglem mu i tak nic zrobic a wszyscy albo juz wylogowani o tej godzinie, lub daleko na respach i zeby wrocic musza pozbierac lota, wrocic..
Po tym poplyna do thais, gdzie wyszedłęm sobie przed boat i oni zaczeli mnie bic (mysleli ze znowu solo dobijam do niego a ekipka juz czekala tylko)
reszte mozesz ogarnac z ss.
Moglo sie zakonczyc inaczej (takich kozakow jak on co mysla ze moga bic kazdego mam po kilku na dzien, jak to mowi ten moj ziomek gdy go ktos zaczyna bic - "smoq kogos znowu swędzi kasa" , ale wtedy juz spalem [00:30:40 CET Killed at Level 65 by Avada Kedavrus]), zaplacil by tam 50k i by bylo good, ale jak mu sie kozak załączył to ja juz na to nic nie poradze

Przypuszczam ze dosc obrazowo odp na Twoje pytanie i pewnie nie tylko Tobie bo jak kazdy wie oni sa z flip wiec nie jeden bedzie o to dzis pytac.
Sm0Kq jest offline   Odpowiedz z Cytatem