1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Cześć. Mam na imię Michał i też mam 18 lat. Interesuje mnie wiele rzeczy np militaria, motoryzacja oraz gry komputerowe (hobby). Głównie interesuję się językiem angielskim i zamierzam go bardziej rozwinąć. Kształtuję się na technika ekonomistę. Aktualnie nie mam stałej pracy, co najwyżej dorywcza.
Cytuj:
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
|
Sukcesy? Chodzi o "elytę"? Nie sądzę. Na forum zarejestrowany w 2006, lecz chyba od 2007 jakoś częściej postowałem. Mam opinię "tego złego, co zawsze krytykuje". Słusznie, nie moja wina, że niektórzy piszą głupoty... =)
Cytuj:
3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
|
73 to najwyższy. Stopowało mnie głównie połączenie, które regularnie się zrywało.
Cytuj:
4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
|
Dlaczego? Chcę utrzymać tu jakiś porządek (chuck norris). Dużo czasu jestem skłonny poświęcić, gdyż często tu bywam, lubię to forum.
Cytuj:
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
|
Mam muusk.
Cytuj:
6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
|
Nie.
Cytuj:
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
|
Shoutbox, pewne staty...
Cytuj:
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
|
Tajemnice Rookgaardu, Zdjęcia, Owion
Cytuj:
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
|
Czuję motylki w brzuchu, zapał (nie słomiany). Chęć trzymania poziomu. Kultura na I miejscu. W cholerę czasu mogę poświęcić dla tego forum. Chciałbym, podobałoby mi się to =)