Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2009, 11:23   #6
GargoinX
Just an Orange

GargoinX's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
GargoinX ma numer GG 3751106
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Cześć, Piotr jestem. W lipcu dobiję 15 lat. Do moich zainteresowań należy trochę sztuka (grafika, muzyka), manga&anime, języki obce (na wysokim poziomie znam język angielski i uczę się na własną rękę języka japońskiego) oraz bywa, że poświęcam czas na mecz piłki ręcznej. Postępy w szkole są, jakie są (średnia trzyma się powyżej 4.0, więc źle nie jest ) zaś jeśli chodzi o pracę to pomagam czasami umyć auto za marne grosze.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Na tym forum przebywam już ponad rok, z początku w dziale fake'i, obecne przesiaduję więcej w owionie. Sukcesów raczej żadnych nie mam, brałem raz udział w wyborach na moderatorów i raz na supportów. Jestem adminem na (przypuszczam) największym forum o fake'ach, obecnie wymarłym.

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
Najlepsza postać to 39 Elder Druid, obecnie nie gram choć mam w zanadrzu 20 Paladin. Jak dla mnie największym osiągnięciem było poznanie fajnych ludzi w grze, a bardziej ze strony technicznej, wykonanie postman quest.

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Lubię tą stronę i chcę pomóc w jej rozwoju i w walce ze "złymi ludźmi". Szczególnie chcę kontrolować rozwijanie się działu fake'i, w którym często pojawia się spam. Co do poświęcanego czasu; będzie to różnie, ale w taki zabiegany dzień, ze szkołą i treningami szacuję na 3-4 godziny.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Jakbym się nie nadawał to bym nie pisał podania, proste. Dlaczego? Potrafię być sumienny i choć często lubię oddalać od siebie powagę, to nie znaczy, że nie należę do ludzi poważnych. Co najważniejsze, nie jestem również stronniczy.

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Z Rothesem, lecz chcę tą mroczną przeszłość zostawić daleko w tyle, bo nie popisałem się zbytnio w tamtych czasach.

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.

Pomysły? Na chwilę obecną żadnych nie mam, ale jestem człowiekiem kreatywnym i z wyobraźnią; z biegiem czasu na coś wpadnę.

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
  • Fake'i
  • O wszystkim i o niczym
  • Tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Wszystko wypisane powyżej mówi samo przez siebie. Nie ma sensu wypisywać w tym punkcie jakiś zbędnych dupereli. No, może napiszę, że spróbuję wprowadzić na tibia.pl miły nastrój.

Literka Z, literka K, literska S jak ZKS!

Gargoin na Last.fm!

Notka dla Gargulca.
GargoinX jest offline