Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wywiady
a wiec i ty gowno wiesz. moj kumpel mial ponad 100+ i byl polakiem! tak wiec zblazniles sie  poza tym od 2 postow czy ilu tam pisze, ze eternal jest ze stanow albo z kanady (nie paemitam) a ty piszesz ze niby ja osmielilem sie stwierdzic ze jest z brazylii.
skoncz te glupoty. jesli dalej masz zamair pisac o czyms o czym masz gowniane pojecie to poprsotu nie pisz nic. oszczedzisz sobie wstydu a ja nie bede musial na nic odpisywac.
|
Nie wiem ile masz lat, ale naucz sie wkoncu czytac ze zrozumieniem. Nie pisałem ze Ty twierdzisz ze on jest br. Dobra skoncze juz to, mnie to gowno obchodzi co piszesz, ciekawe kogo miales polaka kolege z amery jezeli 100+ polakow jest na prawde "garstka" i wszystkich znam wiec moze jak jestes taki cwany to powiesz jego nick? A i jeszcze powiem jedno, u nas polacy moga "gówno" oprocz paru.. (moze trzech) czyli są noobami którzy nikogo nie znają z ważnych osób. Nie wiem co kur*wa Ci przychodzi do glowy aby się klucic z kims takim jak ja. Jeśli Ty nawet nie wiesz tego ze eo gra nowy owner to Ty wiesz na prawdę 0 , i nie wiem czy slyszałes cokolwiek kiedys o amerze wiesz tylko ze eo tam gra i tyle- perfidny noob za przeproszeniem ktory wtrąca sie w nie swoje sprawy i wszystko miesza . Kurw*a nie nawidze takich wiec lepiej zamknij ryj proszę.