22-03-2009, 12:52
|
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
Tak na wstępie: podanie nie jestem całkowitą oceną mojej osoby. Najważniejsza jest ocena innych użytkowników i moich własnoręcznie napisanych postów  .
1
Nazywam się Adam, 20 lat. Studiuję weterynarię na SGGW w Warszawie. Aktualnie nie pracuję. Interesuję się podróżami, innymi kulturami. Lubię zwiedzać świat, w te wakacje mam w planach zwiedzenie z kolegami samochodem większości stolic europejskich. No i jeszcze interesuję się sportami extremalnymi. Odgłos łamiących się kości jest dla mnie normą. Wolne chwile lubię spędzać przy kominku z dziewczyną i oczywiście na tym forum ; D. Nie ukrywam też, że lubię czytać, szczególnie pozycje fantastyczno-naukowe jak i popularne =P.
2
Aktywna działalność na forum trwa nieprzerwanie od 3-4 lat. Do sukcesów z całą pewnością należy fakt, że dostałem się do supportu, i jak tylko parę innych osób, wytrzymałem w tym gronie ponad rok bez większych spięć. Dodatkowo jestem ex-moderatorem największego forum o moim mieście. Dodam jeszcze, że udało mi się złoić psychicznie paru delikwentów-trolli (oczywiście bez użycia wulgaryzmów!). W ciągu tylu lat użytkowania forum starałem się nie wchodzić w konflikty z innymi użytkownikami i starać się bardziej pomagać, niż dokuczać . Udało mi się zachować dobrą reputację.
3
W Tibię gram 7 lat, zaszedłem dość daleko, miałem 84 knighta, 154 knighta i aktualnie posiadam 115 paladyna.
4
Nie jestem gołosłowny . Wymagacie częstego moderowania forum? Nie ma dla mnie z tym problemu, chodzenie po tym forum stanowi większą część moich "czasowypełniaczy" . Robię sobie regularne przerwy w nauce co 30 ~ minut aby chwile odsapnąć i właśnie w tych momentach się tutaj loguję. Funkcja moderatora byłaby dla mnie mobilizacją do działania na tym forum. Wolne chwile stawałyby się dla mnie w ten sposób cenniejsze zyskując dodatkowo możliwość moderowania tego forum. Czułbym, że współpracuję z jednym z większych serwisów gier MMORPG w Polsce. Oprócz tej satysfakcji chciałbym troszkę posprzątać =P.
5
Moja długa obecność w supporcie pokazuje, że umiem współpracować i doceniam pracę grupową. Jestem osobą, która ma czas i umie odróżnić to co jest dobre od tego co jest złe. Kiedy mam potrzebę wyżycia się na kimś, tłumię ją w sobie i idę do kuchni tłuc talerze. Mam też swoje wady- wiele osób zarzuca mi niekiedy lenistwo, ale przynajmniej umiem się do swoich wad przyznać i je jakoś zwalczać . Nie lubię rzucać słów na wiatr (dokładniejsze wyjaśnienie w podpunkcie 9).
6
Nie przypominam sobie.
7
Walka z chamstwem, prostactwem i brakiem kultury. Więcej konkursów typu "filmoteka tibia.pl". Nowa taktyka upomnień. Testy programów software/hardware. Wprowadzenie miłej atmosfery.
8
"Inne", "Zdjęcia" i "Filmy"
9
Postanowiłem zmienić ten podpunkt. Czemu? Bo wiele słów jest pustych i wy na pewno sobie zdajecie z tego sprawę . Mogę powiedzieć, że jestem najlepszy, mam mózg i jestem mega odpowiedzialny. Tylko...nie macie żadnego zapewnienia z mojej strony o tym. W dodatku nie czuję się mega poważnym, odpowiedzialnym bufonem, tylko wyluzowanym, pełnym wigoru, lekko zwariowanym i, co najważniejsze ambitnym młodzieńcem . Na bycie super dorosłym jeszcze przyjdzie czas. Zresztą, czy lepiej pracować z osobą kompletnie nadętą i poważną, czy doskonale dogadującą się w grupie, wyluzowaną i pojętą?Wydaje mi się, że jestem chociaż na tyle odpowiedzialny, żeby tym modem być. Karanie za zło zawsze daje mi satysfakcję, mimo tego, czy dostaję za to pieniądze, czy nie. Dosyć tego fifolenia o ambicjach i dojrzewaniu. Decyzja należy do was .
|
Ostatnio edytowany przez neopostman - 26-03-2009 o 01:24.
|
|
|