Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Mam na imię Krystian, mam 17 lat, mieszkam w Zielonej Górze. Aktualnie uczęszczam do technikum elektronicznego (kierunek technik-elektronik). Interesuję się piłką nożną i koszykówką. W wolnym czasie czytam czasopisma sportowe bądź wszelakie komiksy. Jeśli chodzi o szkołę, to jestem jednym z lepszych w klasie (śr. 3,9). Uczę się 10 lat języka angielskiego, co jest bardzo przydatne.
Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Na forum jestem od stycznia 2006 roku. Na razie bez żadnych sukcesów. Byłem moderatorem na rookgaard.pl przez krótki okres czasu.
Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
W Tibię gram od marca 2006 roku. Najwyższy level jaki miałem to 127. Teraz zaczynam grać knightem, którym skilluje, żeby móc zacząć grać na wakacje. Jeśli chodzi o osiągnięcia, to chyba największym było zabicie 70 ms'a (ja miałem wtedy 20 knighta [tibia 7.81 bodajże]).
Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Chciałbym zostać moderatorem, ponieważ na forum ostatnio zrobił się bałagan, który trzeba posprzątać. Jeżeli chodzi o godziny moderowania, to sądzę że 2-3h od dziennie, w weekendy dłużej.
Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Tak, nadaję się, ponieważ można mi ufać, znam regulamin, jestem kulturalny i wywiązuję się ze swoich obowiązków.
Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie.
Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Wprowadzenie nowych regulaminów do poszczególnych działów, walka z "trollami".
Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
Zdjęcia, filmy, inne.
Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Bo jak wspomniałem można mi zaufać, wywiązuje się ze swoich obowiązków i znam się na moderowaniu.
K.Jay
Ostatnio edytowany przez K.Jay - 22-03-2009 o 16:03.
Powód: Błąd.
|