Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2009, 12:22   #9
Arashel
Użytkownik Forum

Arashel's Avatar

Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
Arashel ma numer GG 2865512 Send a message via Skype™ to Arashel
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Michał, 16 lat… (Zaraz 17...)
Zainteresowania: głównie to Biologia, Chemia, Grafika Komputerowa, Internet, Film,
W szkole (Liceum, pierwsza klasa, profil biologia-chemia) idzie mi średnio(Ha! Sami spróbujcie wytrzymać w klasie gdzie jest 26 wrzeszczących/gadających bab a wychowawca to kobieta ledwo po studiach i nie może nad nimi zapanować) a w porywach nawet dobrze/bardzo dobrze…

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Pierwsze konto w 2006roku (Nick Reexiz) ale zaglądałem tu już w 2005…
Sukcesy tutaj na forum? No to chyba żadnych, kilka warnów, głównie to działam w dziale fake’i…
Moderator byłem pewien czas jak grałem w Ogame, było to forum mojego sojuszu, ruch na nim był średni i aż tak wiele do roboty nie było…

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
W Tibię pogrywałem sobie od wersji 7.1
Nigdy dużych levelów nie posiadałem, grałem dla zabicia czasu, bardziej interesowała mnie historia tego świata i różnych pierdol z niego niż gra…

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Cenie sobie spokój, i nie lubię głupich ludzi którzy myślą że jak zrobią „temat-przypał” na forum i osiągnie on kilka stron flamewara to będą cool…
Na PC siedzę dość dużo(zależy też o to od tego której kończą się lekcje), sporo tego czasu to także przeglądanie tego forum…

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Tak średnio…
Raz potrafię być śmiertelnie obiektywny a raz w pewnym stopniu subiektywny…

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Z tego co wiem z żadnym się nie kłóciłem, wojen nie prowadziłem, niczym się nie uprzykrzałem im/mu…

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Zwiększyć możliwą wysokość avatarów do 150px!!!!
Tępienie wszelakiego syfu na tym forum…
A tak to nic poza tym…

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
  • Fake’i
  • O Wszystkim i o niczym
  • Trzeci to nie wiem, co mi kazaliby pilnować to bym pilnował…

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Dajecie ogłoszenie o naborze to się zgłaszam…
Nie spamuje, nie prowokuje, nie odświeżam, raz tylko wystawiłem link do pliku . r a r ale to były tylko pixele do robienia fake’ów…
No i w sumie nie wiem co mogło by was/ciebie jeszcze przekonać…

To co schowałem na biało to czytać nie trzeba...

Ostatnio edytowany przez Arashel - 24-03-2009 o 15:50.
Arashel jest offline