Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2009, 12:27   #11
Res Khmer
Undead

Res Khmer's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Gdańsk

Imię: Unn Recca
Profesja: Rookstayer
Świat: Elysia
Poziom: 41
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Mariusz, 21 lat, zainteresowania: historia, sport, dobra muzyka, studenckie życie ;p, student Uniwersytetu Gdańskiego na kierunku Gospodarka przestrzenna (ponad 8 os na jedno miejsce, łatwo nie było ;p).

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
- na tibia.pl jestem od ok. 3 lat,
- z powodzeniem od 3 miesięcy supporter tibia.pl,
- prowadzę forum kierunku na którym studiuję (mogę podać na pw).

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
- Obecnie 52 sorcerer na Luminerze, nic specjalnego,
- 41 rookstayer z Elysi - członek drugiej najstarszej gildii na Rookgaardzie, Rookgaard Circle.

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Chcę się wykazać. Na to forum loguję się bardzo często i kilka razy dziennie sprawdzam nowe posty. Nic nie stoi na przeszkodzie, by dodać do tego usuwanie spamu.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Nadaję się na tą pozycję, ponieważ jestem w stanie poświęcić swój cenny czas dla słusznej sprawy. Poza tym jak nie teraz to kiedy?

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie, nie przypominam sobie żadnego.

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Moderator ma raczej niewielki wpływ na rozwój strony /Jeżeli okaże się to jednak nieprawdą służę swoją kreatywnością/. Jako supporter pokazuję i pokazałem na co mnie stać. Efekty można obejrzeć przede wszystkim w solucjach do questów.

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
- szczególnie, Tajemnice Rookgaardu - potrzeby i problemy tego podforum są mi najbliższe,
- Potwory,
- O wszystkim i o niczym.

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
<przekonuję Was>. Myślę, że wszystko co tu napisałem świadczy o mnie dobrze i wpłynie pozytywnie na decyzję o moim ewentualnym przyjęciu w szeregi moderatorów.

Pozdrawiam
Res Khmer

Ostatnio edytowany przez Res Khmer - 26-03-2009 o 12:55.
Res Khmer jest offline