Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2009, 12:45   #12
X-Zero
Użytkownik Forum

X-Zero's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2006
Wpisy bloga: 12

Stan: Niegrający
Imię: b.d.
Domyślny

A mi się zdaje że to było pół roku temu

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Michał, lat 16 ( w listopadzie ;[ ). Interesuję się ogólnie komputerami ( w tym grafiką )... W szkole idzie mi w miarę dobrze.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Na forum jestem ponad 3 lata ( tylko i wyłącznie to konto ). Sukcesy?... Raczej brak. Co do moderowania na innych forach... Byłem modem na kilku forach, raczej dobrze się spisywałem + adminem na dwóch forach ( jedno to to o którym wspominał Gargoin, a drugie pewnej gildii ).
3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
24 druid < śmiechowe emotki >
4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Chcę zostać modem ze względu na denerwujący mnie spam w dziale fake ( no i w RPG też często pojawiają się takie tematy że n/c ). Czasu mam na ogół dużo, w tygodniu spokojnie mógłbym spędzić przynajmniej ( podkreślam, aby nie mylić z "jedynie" "aż" "tylko" ) godzinę na moderowaniu, w weekend ten czas znacznie by się wydłużył.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Myślę, że tak. Hmm... mam dużo czasu, sądzę że nie mam większych konfliktów z ludźmi, no i mam doświadczenie w moderowaniu.
6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Raczej nie.
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Nie.
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
Fake'i
RPG
Grafiki ew. jakieś forum dot. Tibii
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Hmm... Chyba raz odpowiadałem xd
Mam czas, mam doświadczenie w moderowaniu, w fake'ach umiałbym rozróżnić te otsme itp. wysłałem sporo reportów...
A i znam ten tekst o reportach na pamięć ( sorry, nie mogłem się powstrzymać xd )