Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2009, 13:04   #14
Oerciak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń

Oerciak ma numer GG 4853370
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Maciej Ż. jestem, 16 lat, 1 klasa liceum, profil menedżerski ; ).
Moimi zainteresowaniami są: Manga i Anime, seriale Sci-Fi oraz wszelkiej maści gry strategiczne.
W szkole mi idzie dobrze,a przynajmniej na tyle, by nie mieć specjalnych kłopotów. Moje ulubione przedmioty- Przedsiębiorstwo, Historia oraz PO(Przysposobienie Obronne).
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Moderowałem lub administrowałem na 3 forach, w tym jeden miał już jako-taką popularność. Wszystkie obecnie niestety nie istnieją.
Na obecnym forum jestem już od początku 2005 roku, więc to już będą ponad 4 lata obecności : ). (Na dowód drugie konto- "Oerta". Tam jest wypisana data dołączenia.)
3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
Najwyższy poziom= 40~. Sorcerer.
4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Bo lubię moderować : ). Zresztą chcę zaprowadzić na forum porządek, a to chce chyba każdy tu się zgłaszający : ).
3~ lekko licząc godziny dziennie.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Zawsze ludzie uważali, że mam silne poczucie sprawiedliwości... A ja po prostu uważam, że jestem bezstronny i potrafię zawierać nawet niepopularne decyzje.
6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie, nie zdarzyło się to.
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
-Zainstalowanie specjalnej łatki na forum, która by działała jak podkreślacz błędów w Wordzie. (Jestem tego świadom, że posiada to Mozzila, sam tego używam, lecz trzeba zdać sobie sprawę z tego, że większość użytkowników jej nie ma i nie zainstaluje jej tak prędko.)
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
Fake.
Filmy.
Profesje.
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
W sumie wszystko jest wyżej. A sam chce po prostu pomóc temu forum, bo jak widzę tematy w których jest nieposprzątany syf, to chciałbym od razu go usunąć, a cóż, nie mogę tego zrobić.

Ostatnio edytowany przez Oerciak - 22-03-2009 o 16:03.
Oerciak jest offline