Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2009, 13:23   #15
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Robert, 18 lat. Interesuje się informatyką (nie graniem), nie mam jeszcze wybranej specjalizacji. Jeśli chodzi o szkolę to nie ma problemów. Pracowałem parę miesięcy w klubie jako pracownik sali (czyt. ogarniałem klub).

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Ile czasu? No to akurat widać Chociaż aktywnym uzyszkodnikiem jestem dopiero od mniej więcej 2007 roku. Od roku jestem supporterem.

3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
44 sorcerer (bodajże) na Jamerze.

4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Chciałbym zostać moderatorem tego forum bo po prostu je lubię. A żeby inni polubili musi tu być porządek, którego czasem nie ma (lecz jest lepiej niż kiedyś ). Jeśli chodzi o czas który mogę poświęcić - Kilka odwiedzin dziennie. Przeważnie od popołudnia do wieczora, w weekendy z pewnością więcej.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Wydaje mi się, że tak. Potrafiłbym dokonać dobrej decyzji.

6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Z tego co pamiętam - nie.

7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Pomysłami dzieliłem się w supporcie, na razie nie mam więcej propozycji.

8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
† Multimedia
† Forum Ogólne
† Inne

9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
† Pracowity (czy gdyby tak nie było utrzymałbym sie w supporcie?).
† Umiem pracować w grupie.
† Mondry.
† Bezwzględny w walce z "hakierami".
† Znam regulamin.

1) Częstego logowania się na forum i aktywnej moderacji.
Zgadza się.
2) Podejmowania głosu w dyskusjach na forum modków.
Jeśli jest jakaś ciekawa dyskusji, to czemu nie?
3) Wysokiej kultury osobistej i opanowania.
Zwiekiem coraz lepiej
4) Wniesienia czegoś nowego do naszego zespołu.
Pytanie, czy Wy jesteście gotowi na mnie!: >
5) Prowadzenia obiektywnej moderacji.
Jak najbardziej.
6) Lojalności wobec teamu i zachowania tajemnicy co do wszelkich spraw, które nie są upubliczniane.
Miałem przeprawę z tym już i wywiązałem się

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline