Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pwn_d
Juz dzieciak zaczyna od starszych wyzywac, ile ty masz lat?
Ponoc jestes starszy ode mnie i jeszcze rodzicow wyzywasz? ;d
Mnie to juz dawno przeszlo, to chyba swiadczy o tym ze mi wlosy na jajach juz wyrosly, a tobie nie, wybacz xd
Co do kickow to chyba logiczne, ze jak jednego kicka dostales albo laga, to czas najwyzszy uciekac z respa, a nie dalej bic potworki idioto ^^
btw. Odzywki typu : elol jou rap, jpjpjp itp., itd. to w stylu twoich ziomkow... Dekisa, Thra... co nie?
Trzymajcie sie razem, a napewno daleko zajdziecie xd
@edit
Aj sorki, jeszcze jedno... xd
Ze mam w dopisku Jebac Policje, to cos zlego? :>
Ty pewnie tam z dzielnicowymi wspolpracujesz, jak kolesie, ktorzy nie chcieli cie w swoim gronie pija piwo pod sklepem, to odrazu Kocurek Call to 997, gubisz uszy na kolegow i zadowolony... Tak zwany bezplatny numer konfi, dla calej rodziny :>
Pozdrow mamęęęę.
|
1.Co maja wlosy na jajach do jezdzenia po rodzicach? Robice z tego wielka afere, OMG PO RODZICACH JEDZIE TO NAPEWNO DZIECIAK.
2.Jak mam kicki, lagi i tak dalej expie, wyjebane na gleby (tak tak kupuje kase na allegro jak to niektorzy napisza ;])
3.Nie udawaj ziomka z tym HWDP bo prawde mowiac gowno mozesz, w sumie jak cie dopierdolili to dobrze bo kurwa wozisz sie jakbys byl chuj wie jakim mistrzem, po to jest policja zeby dzwonic (nie to zebym dzwonil), wiec nie pogrozaj sie.
4.Pozdrow mamę odbieram jako 'pojazd' wiec nie wywyzszaj sie ze Kot napisal cos o mamie/tacie ;]
Lefelek + roks eq