Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2009, 15:29   #62
Charin
Użytkownik Forum

Charin's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2007

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Antica
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post
Ty się dziecko nie wypowiadaj jak nie masz dowodów i nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

Klimat to rzecz subiektywna (trudne słowo uwaga!). Każdy może go widzieć inaczej i to, że ty go nie widzisz nie znaczy, że inni też nie. Klimat jest zawsze tylko zmienia się, dostosowuje do aktualnej Tibii i aktualnych graczy.

Jestem w temacie, bo się w nim wypowiedziałem. A jak należysz do przodków Nostradamusa jak kilka osób na tym forum i wiesz wszystko o tym co ja wiem lub czego nie wiem to szkoda na Ciebie czasu bo nie wiesz co mówisz.
Właśnie trudne słowo. Użyłeś go jak typowy człowiek chcący pokazać swoją wyimaginowaną wyższość nad innymi... Subiekcja to opinia z wyrażaniem swoich uczuć, obiekcja to opinia bez wyrażania własnych uczuć i stosunku do sprawy... Więc nie może być "rzecz subiektywna". Co najwyżej "rzecz zależna od punktu widzenia". Btw. Skończenie 16 lat nie upoważnia cię do nazywania innych "dzieciakami", skoro:
a) nie wiesz czy są od ciebie starsi
b) zaczęty 17 rok życia, jest niczym. Nic jeszcze tak naprawdę nie wiesz o świecie - lecz starasz się stworzyć obraz kogoś, kto wie o co chodzi. Tym bardziej, że takie zachowanie dowodzi, że nie dorosłeś jeszcze do pewnych spraw.

Tyle. Pozdrowienia, Charin.
Charin jest offline   Odpowiedz z Cytatem