Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2004, 21:30   #18
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

Może i spowalnia to forum, ale to forum wcale wolno nie chodzi (dla porównania - POLSKIE FORUM SOLDATA najpierw cierpliwie poczekaj aż się wczyta, a potem zobacz ile jest userów). Szybkość zależy od serwera, jak jest duży i szybki, to 2 tysiące nie używanych kont nie zawadza.

Ja nie uważam, że oni są biernymi użytkownikami i wchodzą, ale nie piszą, raczej tak, że się zarejestruje i pomyśli "ok, jak będę czegoś potrzebować to napisze" ale znajdzie w Tibi kolegów i oni mu będą mówić, więc już nigdy nie napisze. Pamiętam, jak 2 lata temu chodziłem po forach, gdzie użytkowników było może 300 a z forum korzystało 20 naprawdę a jeszcze 30 następnych rzadko. A teraz to wszystkie fora taki wielgachne są. Tutaj zaczynam już się nie łapać w ksywkach które się pojawiają, tym bardziej, jak pod sobą są 3 osoby z takimi samymi avatarami a o różnych nickach. Ale tak jest fajnie.

EDIT
A tam na dole forum zwykle mam około 10-20 użytkowników zarejestrowanych i większość znane ksywki, więc tamci w ogóle nie korzystają z tych kont. Ale teraz na przykład jest brodacz, zarejestrował się w listopadzie i nie ma żadnego posta, ale jak widać na forum wchodzi.