Zobacz pojedynczy post
stary 22-03-2009, 16:38   #16
Vasudanin
Słitaśny Krulik

Vasudanin's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2007
Wpisy bloga: 64

Stan: Niegrający
Imię: Slayekau
Profesja: Rookstayer
Świat: Isara
Poziom: 12
Skille: 18/20
Vasudanin ma numer GG 7128157 Vasudanin ma login Tlenu Vasudanin@tlen.pl Send a message via Skype™ to Vasudanin
Domyślny

1. Jarek, co do wieku to powoli sie zaczyna 15 wiosna. Interesuje sie muzyka. Czasami miewam nawet odchyly grafika komputerowego! Szkola... Zle nie jest, brak wiekszych problemow, ale moze byc lepiej. Poza tym powoli zblizam sie do wyboru szkoly sredniej.

2. Na forum prawie 2 lata (21 maja), jednak udalo mi sie wbic te 1300 postow. Sukcesow (narazie) wiekszych nie stwierdzilem, moze to, ze ostatni warn byl w grudniu tamtego roku? A co do moderowania innych for... Forum klasowe sie liczy?
Bylem tez agentem (cos w roli supportera) na tibiaspy.com, ale przez jedna glupia rzecz stracilem ten tytul.
W razie czego mozna sie Dwimenora spytac.

3. 30 "palelek" na guardii i 25 ED na arcanii. Nic szczegolnego.

4. Tutaj powodow jest wiele, powiem te dla mnie nawazniejsze:
- (Tutaj nie bede oryginalny) czyszczenie forum z keyloggerow, hack sitow, pro haksiorow itp.
- Uspokojenie napinaczy z roznych swiatow (miedzy innymi arcania, ale w innych tez by sie takich znalazlo).
- Czyszczenie spamu z dzial ze zdjeciami, filmami, fake'ami.
I ostatni (najmniej wazny) chec czytania placzu, ktory ludzie kieruja na pw po warnie/banie.
Z czasem tez problemu nie bedzie, w dni robocze od popoludnia, w weekendy od poludnia.

5. Raczej tak. Jestem inteligentny jak na swoj wiek (wiele osob mi to mowi), potrafie uzywac takiego organu w glowie, oraz nie stronie od przyznania sie do bledu.

6. Skad! Taki przykladny uzytkownik jak ja i konflikty z moderatorami? Nonsens!

7. Zadnych, przynajmniej w chwili pisania tego podania.

8. Wydarzenia ze swiatow, zdjecia, o wszystim i o niczym. Dlaczego akurat tam? Bo wedlug mnie tam jest najwiekszy spam.
Prawda, spam jest wszedzie, ale tam wlasnie jest teog najwiecej.

9. Jak juz wspomnialem, jestem rozgarniety jak na swoj wiek, i wrecz preferuje prace w grupie. Regulamin mi nie straszny, jak zreszta obowiazki moderatora tez.
Dodatkowo orientuje sie na forum.
Oryginalnie napisane przez Niecny_Rozbojnik Pokaż post
Wiesz, znam osobiście jednego zoofila, i on nigdy nie zrobił krzywdy swojej suczce, nawet jej się to podobało. Tzn. nie wiem jak by było z pchaniem w pipkę, bo tego z nią nie próbował, ale palcówka jej się podobała, nigdy nic na siłę nie robił.

Ostatnio edytowany przez Vasudanin - 28-03-2009 o 21:57.
Vasudanin jest offline