1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Marcin, lat 19, generalnie fantastyka i wszytko z nią związane, auta, piłka nożna i film, oj tak film
. W szkole jakoś leci, w maju maturka. Pracować nie pracuję.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy?, moderowanie na innych forach?)
Od 2005 czyli ładne 4 lata. Sukcesów żadnych chyba, że można zaliczyć do nich przynależność do MTA
. Moderator na stronie poświęconej motoryzacji, ale krótko to trwało.
3) Doświadczenie w grze Tibia (nie najważniejsze, aczkolwiek przydatne. poziomy, osiągnięcia itp.)
Gram od 2005r. gdy właśnie dowiedziałem się o Tibi z tej strony. Grałem na kilku postaciach, na rożnych serwerach. Największy osiągnięty poziom 47 a największy sukces to zwiniecie podczas wojny z ciała g legów.
4) Dlaczego chcesz zostać moderatorem? Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na moderacje?
Zawsze chciałem. W końcu jakaś władza adekwatna do nick'u
. Czasu sporo. W tygodniu - po szkole. W weekendy cały dzień, chyba że popije to pośpię do 14.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Wydaję mi się że tak. Gdybym się nie widział na tym stanowisku to bym nie składał podania.
6) Czy miałeś konflikty z jakimś z moderatorów?
Nie.
7) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Najzabawniejsza fotka tygodnia. Wybierana z prac nadsyłanych przez tydzień. I usytuowana na tydzień, na stronie głównej, z lewej strony pod reklamą.
8) Gdybyś miał wybrać 3 działy na forum, którymi najchętniej byś się zaopiekował to jakie by to były działy?
Grafiki, broń i przedmioty, fake'i.
9) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Jeżeli coś miało by was przekonać to na pewno powyższe 8 punktów. Jeżeli napisałbym, że jestem fajny, mądry, lubię was, mam dużego, to myślę, że na pozytywne rozpatrzenie mało by to miało wpływu.